Leraren/Middelbare school musical

Nieuw bij de Mazzelmusicals!  

All you need is love (Carnaval in Venetië)

Ook op de Middelbare school wordt regelmatig een musical opgevoerd. Da's leuk en leerzaam, maar jongeren zijn kritisch. Ze willen goed overkomen en een rol die hen ligt. niet te klein, maar vaak ook niet te groot. De Mazzelmusical heeft nu All you need is love.

U hoort ze nog altijd op de radio: De Beatles! Een revival van de liedjes van de Beatles komt om de 10 jaar terug. A hard days night wordt nog altijd door bandjes gecoverd en  Hey Jude  wordt nog het beste lied aller tijden genoemd. Zelfs bij de jonge mensen is de muziek populair. Waarom de liedjes van Lennon/ McCartney niet gebruiken voor een musical?

Deze musical vindt plaats in Venetië, stad van minnaars, dromen en geld. De kanalen, de smalle straten, St Peters square de Italiaanse mensen. Maar ook  de eerste betaalbank werd hier opgericht.

Deze musical is over liefde en cash. Giovanni, een oude maskermaker ziet de wereld rond hem veranderen. Waar ooit liefde voor elkaar was, ziet hij nu hebzucht. Hij wil er werkelijk iets aan doen, maar wat kun je doen?

Twee jonge mensen zijn verliefd, maar verklaren hun liefde niet aan elkaar.  Twee anderen hebben een geheime liefde, sommigen zijn  hopeloos verliefd en sommigen hebben nauwelijks liefde gekend.

Deze dag, de dag van Carnaval in Venetië, is de bank beroofd. Het schijnt dat een insider het heeft gedaan, maar wie?

De verontruste bankdirecteur is van mening dat de show moet doorgaan. Het is immers Carnaval en de Beatles komen ….

 

All you need is love is een ketting van meer dan 60 één minuut Beatles liedjes die door tekst worden verbonden en die één mooi verhaal vormen.

Vele verschillende karakters die acteren, zingen en dansen. Zelfs de Beatles spelen een rol!