All you need is love

All you need is love , Carnaval in Venetië

beatlesDe Beatles zijn weer helemaal terug! Niet alleen hun tijdgenoten, maar ook de jongeren zijn dol op hun muziek en uitstraling. Ze spelen de songs op hun gitaar of piano. Deze gloednieuwe musical: All you need is love bevat meer dan 60 van hun liedjes aan een geschakeld in een prachtig liefdesverhaal. Het decor is  het tot de verbeelding sprekende Venetië; stad van de liefde en van het geld. Van oud en nieuw, van hoop en van vergane glorie.
Drie oudere mannen; een masker maker, pizza bakker en banket bakker  doen hun vak met liefde. Ze ergeren zich aan de jeugd die alleen maar met geld bezig is. Giovanni; de zoon van de maskermaker doet alles om de hand van Julia te winnen. venetieAlleen zij is verliefd op de dromerige, romantische Sergio. Sergio ook op haar, maar ze weten het niet van elkaar. Alles komt op zijn kop te staan wanneer de bank van Venetië wordt beroofd. En dat op de dag dat het Carnaval is. Het wordt al gauw duidelijk dat de dader een Venetiaan is. Nu verdenkt ieder elkaar van deze misdaad. Wie heeft er een alibi? 

Deze moderne musical is geschreven voor  Middelbare school leerlingen en voor volwassenen. Er zijn 24 zeer uiteen lopende hoofdrollen te verdelen en bijrollen naar gewenst aantal. John, Paul, George and Ringo spelen er zelf ook een rol in. Dubbelrollen zijn ook goed mogelijk. Het kan dan ook door zo'n 15 acteurs gespeeld worden.
Muziek is de leidraad. Korte stukken tekst worden afgewisseld met korte liedjes. Zo heb je in totaal meer dan een uur muziek.
Er is een Nederlandse en een Engelse versie leverbaar. In de Engelse versie zijn de liedjes vrijwel origineel gebleven, maar volgen toch de draad van het verhaal. De Nederlandse versie is zo origineel mogelijk vertaald.

Het pakket bevat een CD met ingezongen liedjes door de Mazzelsingers. Verder zit er een afspeelCD bij met alle liedjes instrumentaal. Er is ook een semi acoustische versie beschikbaar; de liedjes met achtergrond zang.

Laat je betoveren door deze voor ieder herkenbare musical. Het publiek zal op het puntje van de stoel zitten en meezingen met Let it be, Day tripper, Help en alle andere grote hits. All you need is...love!

klik op de icoontjes voor liedfragmenten.