Mars de Mazzel

 

De Mazzelmusicals zijn bedacht, gemaakt en muzikaal ingespeeld door Marcel van Rijn. Bij het uitvoeren van de Mazzelmusical op uw school is er contact mogelijk  over  specifieke wensen of aanpassingen.

 

Marcel:

Ik heb een liefde voor alles wat muziek te maken heeft; instrumenten, liedjes schrijven en opnemen en spelen in een band. Mijn vrouw en twee kinderen doen actief mee als muzikanten en bij het inzingen van de  liedjes.

Ik zit al jaren in het onderwijs; als leerkracht op een basisschool en als muziektherapeut op een  ZMOK school en een Mytyl/Tyltyl school. Ik geef daarnaast  gitaar, zang en drum/djembelessen aan groepen kinderen.

Elk jaar komt er minimaal een nieuwe musical op de planken en dat al meer 10 jaar. Deze worden op verschillende scholen uitgevoerd.

Naast musicals  staan er cd's met populaire muziek onder de naam: The Doggone in de schappen. Maar ook kinderliedjes onder de naam; Marcel de Parcel.

Verder speel ik in een band met allemaal vaders en moeders: De Papa's en de mama's, Deze band speelt populaire liedjes van vroeger tot nu en is ook te bestellen voor een  schoolfeest.